Taksi Helsinki

Kesäkuu 2016

iPhone, Android ja Windows Phone

Taksi Helsinki sovellus (kesäkuu 2016 – helmikuu 2020) on kotimaisten taksisovellusten kruunujalokivi. Sitä on kehitetty jatkuvasti ja se on toiminut esittelyalustana monille uusille ja innovatiivisille ominaisuuksille, kuten esim. sovellukseen integroitu maksukorttimaksaminen, tuki digitaaliselle kuittienhallinnalle, lennosta tai tolpalta otetun taksinkyydin maksaminen sovelluksella, tuki kanta-asiakasohjelmalle ja yritysalennuksille, dynaamisesti määritettävät lisäpalvelut ja yhteistyökampanjat jne.

Taksi Helsinki appsin aikana sovellustilausten määrä lähti räjähdysmäiseen kasvuun ja taksilainsäädäntö avautui Suomessa tuoden markkinoille joukon kilpailijoita. Näistä haasteista sovellus selviytyi kunnialla ja sen toiminta-alue laajeni pääkaupunkiseudulta myös muille alueille, joissa Taksi Helsinki otti hoitaakseen taksinvälityksen. Viimeinen suuri käyttöliittymäpäivitys sovellukseen tehtiin joulukuussa 2019, jolloin käytettävyyttä parannettiin mm. yksinkertaistamalla päänäkymää, yhdistämällä tilausvalinnat ja tilausyhteenveto sekä integroimalla suosikit ja edelliset matkat osoitehakuun.

Tutustu

Wintek

Toukokuu 2016

iPad

Wintek on ensimmäinen kokonaisjärjestelmä, jonka Blind Angle toimittaa alusta loppuun. Järjestelmä koostuu iPad minille optimoidusta mobiilisovelluksesta, serveri toteutuksesta, joka vastaanottaa ja prosessoi mobiilisovelluksen lähettämän datan sekä web-pohjaisesta admin käyttöliittymästä, jolla kokonaisuutta hallitaan. Wintek sovellus on samalla Blind Anglen ensimmäinen dedikoituun yrityskäyttöön suunnittelema ja toteuttama sovellus ja sen jakeluun käytetään iOS Enterprise Distribution ohjelmaa.

Wintek Oy on ikkunoiden ja ovien huoltoon, kunnostukseen ja remontointiin keskittyvä yritys, jonka pääasiakkaita ovat isännöitsijätoimistot, huoltoyhtiöt, asuntoyhtiöt ja isot kiinteistöt. Toimintaa ohjaa ekologisuus ja tehokkuus ja tätä tarkoitusta palvelee myös IT-järjestelmä, joka automatisoi kaiken työn reaaliaikaisesta kirjauksesta sen suorituspaikalla aina asiakkaalle lähetettävään huoltoraporttiin ja laskutietoihin asti.

Tutustu

Taksi Helsinki Hinta-arvio

Tammikuu 2016

Web sovellus

Hinta-arvio web sovellus arvio taksimatkan hinnan pääkaupunkiseudulla. Arvio perustuu taksiliikenteessä käytettyihin, LVM:n määrittämiin kilometri- ja odotushintoihin. Sovellus pyrkii hakemaan sopivimman reitin lähtö- ja kohdeosoitteiden välillä ja huomio hinta-arviossa viikonpäivän, kellonajan ja liikenteen sekä reitin vaikutuksen kokonaishintaan.

Tutustu

Valopilkku

Huhtikuu 2015

iPhone

Taksiliiton hanke, jossa älykäs puhelinsovellus yhdistetään vielä älykkäämpään tilauspalveluun. Taksin tilaaminen tapahtuu dataverkon yli ja käyttäjälle tarjoillaan mm. ennakoivat osoite-ehdotukset, taksin arvioitu saapumisaika, mahdollisuus tehdä ennakkotilauksia sekä monipuoliset palautemahdollisuudet. Kunnianhimoisen projektin tavoitteena on integroida Suomen kaikkien paikkakuntien taksikeskukset osaksi Valopilkku tilauksia. Blind Angle vastaa tässä hankkeessa sekä järjestelmätason teknisestä projektin johtamisesta että iPhone sovelluksen toteuttamisesta.

Syksyn 2015 aikana Valopilkkuun päivitettiin iso joukko uusia ominaisuuksia, joista hyödyllisimpinä autotyypin valinta, saapuvan auton näyttäminen kartalla, tuki push-viesteille, tuki nimetyille paikoille jne.

Tutustu

Walkmore

Helmikuu 2015

iPhone, rajoitetussa jakelussa

Rajatulla jakelulla levitetty iPhone askelmittari, jossa kattava setti lisäominaisuuksia.

Tutustu

TaksiMobi Pro

Huhtikuu 2014

Android

TaksiMobi Pro oli myös Blind Anglen ensimmäinen Android sovellus laajentaen sovellusalustarepertuaariin neljään. Toiminnallisuus ja ominaisuudet olivat yhteneväiset aiempien TaksiMobi Pro sovellusten kanssa ja ohjelman tekninen rakenne oli hyvin pitkälti samanlainen kuin iPhone versiossa tehden ylläpidettävyyden ja jatkokehityksen helpoksi.

Tutustu

TaksiMobi Pro

Helmikuu 2014

iPhone

TaksiMobi Pron iPhone versio oli Blind Anglen ensimmäinen iPhone sovellus. Toiminnallisuudeltaan ja ominaisuuksiltaan se oli yhteneväinen Windows Phone version kanssa, mutta käyttöliittymä oli mukautettu iPhone konvetioihin. Tämä oli myös ensimmäinen projekti, jossa mukana oli useampia koodaajia.

Tutustu

TaksiMobi Pro

Marraskuu 2013

Windows Phone

TaksiMobi Pro antoi alkutahdit siirtymiselleni päätoimiseksi yksityisyrittäjäksi. Kehitystyön alussa johtoajatus oli tuoda nippu uusia innovatiivisia ominaisuuksia tilaussovellukseen kuitenkin säilyttäen vanha SMS-pohjainen tilausmekanismi. Näin kehitys voitiin tehdä muuttamatta tilausinfraa ja projektin koko säilyi järkevänä. Uusina ominaisuuksina sovellukseen päätyivät mm.  matkan hinta-arvio, tilaushistoria (sekä puhelut että viestitilaukset), sekä suosikkiosoitteet vaihdettavine katukuvineen. Myös karttaa käytettiin aiempaa monipuolisemmin näyttämään ja määrittämään nouto-osoite sekä mahdollinen reitti kohteeseen.

Tutustu

Onsun mobiililuotto

Elokuu 2013

Windows Phone

Onsun mobiililuotto oli hyppäys mobiilimaksamisen ihmeelliseen maailmaan. Sovelluksessa keskeistä oli luonnollisesti tietoturva, missä sekä puhelinsovelluksella että serverillä oli oma roolinsa. Sovellukseen toteutettiin näppäriä ominaisuuksia, kuten vastaanottajalistat automaattisine profiilikuvineen sekä laskujen viivakoodien skannaus puhelimen kameraa käyttäen.

Tutustu

TaksiMobi

Toukokuu 2011

Symbian OS

Kaiken alku ja juuri. Blind Anglen toiminnan siemen oli Suomen ensimmäinen appsi, jossa yhdistyivät automaattinen paikannus, paikan muuntaminen osoitteeksi ja taksin tilaaminen kyseiseen osoitteeseen. Kehitysversiolla ensimmäinen oikea taksi tilattiin tammikuussa 2011 ja julkiseen levitykseen sovellus pääsi saman vuoden toukokuussa.

Tutustu